Partnership

Multiposting

Multiposting naar Vaavio.nl

Veel van onze klanten maken gebruik van een multiposter voor het plaatsen van hun vacatures. Indien u van een XML koppeling gebruik wilt maken kunt u contact met ons opnemen voor de details. U kunt natuurlijk ook handmatig de vacatures toevoegen in uw eigen profiel.

 • Multiposting vanuit Knollenstein:

  Gebruiksgemakt; Knollenstein klanten bevestigen: Vergeleken met andere systemen is Knollenstein veruit het meest gebruikersvriendelijke systeem, zowel bij rechtstreeks gebruik als vanuit een ATS.

  Uw criteria zijn rechtstreeks gekoppeld aan de criteria van de Job Boards en u beheert deze zelf: 100% garantie voor correcte plaatsing zonder dat u per vacature en Job Board criteria moet invoeren. 

  Vooraanstaande uitzenders, werving & selectiebureau's, overheden en corporates werken met Knollenstein.

  Voor meer informatie kunt u kijken op https://www.knollenstein.com

 • Multiposting vanuit BroadBean:

  We helpen recruiters om de kandidaten snel, effectief en efficient te bereiken. Door integratie, partnerschappen en samenwerking met aanvullende techbedrijven, jobboard en andere kanalen zorgen we ervoor dat het recruitmentproces alles is wat je nodig hebt, niet alleen wat je graag zou willen hebben.

  Voor meer informatie kunt u kijken op https://www.broadbean.com.

  Voor een koppeling met Vaavio dient u van te voren contact op te nemen met uw contactpersoon bij BroadBean om een koppeling te laten verzorgen. Neem daarin [email protected] mee in de CC van het koppelingsverzoek richting BroadBean. 

 • Multiposting vanuit InGoedeBanen:

  Met IGB worden vacatures eenvoudig geplaatst op meerdere social media, zoekmachines en jobboards. Optimaal gebruikersgemak en zo weinig mogelijk handelingen waardoor een maximale tijdwinst wordt behaald.

  En dat alles voor een betaalbare prijs. De applicatie importeert direct vacatures vanuit een CRM of ATS systeem. Maar je kunt natuurlijk ook de vacatures in de applicatie beheren en desgewenst zelf naar je website exporteren, InGoedeBanen is flexibel.

  Voor meer informatie kunt u kijken op https://www.ingoedebanen.nl.

 • Multiposting vanuit Mimir:

  Mimir levert vacature beheerdiensten (multiposting)binnen recruitment applicaties. Wij voorzien onze partners van webdiensten en interactieve clients zodat de gebruikers vanuit de recruitment applicaties zelf het complete beheer van hun vacatures op vacaturebanken kunnen verzorgen.

  Voor meer informatie kunt u kijken op https://www.mimir.nu.